Bloemen Workshop

Hoi, leuk dat je weer even komt kijken bij ons.

Vorige week heeft Mirjam ons weer een hele fijne creatieve middag bezorgd. We zijn dan met z'n drieën en ieder had een kaartje voorbereid. Mirjam had voor ons drie kaartjes om te maken, natuurlijk met de mooie materialen van Stampin'Up!

Hier een overzicht van de geslaagde productie!!

 
In het rechterzakje zat een heerlijke chocolade reep hmmm. bedankt Mirjam!
 
 
 
 
De mooi bloem hebben we met onze waterpencelen ingekleurd en daarbij gebruik je de inkt van de inktpad. Voor de verandering nu geen Engelse maar Nederlandse teksten en deze zijn zo mooi qua tekst! Echt super.
 
Deze kaart was de inbreng van Ank en zij heeft gebruik gemaakt van de ballonen stempel in combinatie met de ballonen pons. De mooie kleurencombinatie van designpapier en inkt maakt de kaart simpel maar met een wauw! factor. Op de ballonen zit aan de onderkant een schittering maar dat is op de foto niet zo goed te zien.
Mijn inbreng voor een simpele kaart en door gebruik te maken van dezelfde kleuren in het designpapier als de inkt maakt dat de kaart simpel kan zijn maar toch voldoende effect heeft. Meer heeft het niet nodig. Mooi in zijn eenvoud, dat is de kracht van de materialen van Stampin'Up! Wij zijn er alle drie fan van!
 
 
Bedankt weer voor het kijken, een fijne zondag, een fijne komende week en gauw tot een volgend blogberichtje,
 
Mirjam en Sylvia
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten