Tussen de buien door.....

Hoi, fijn dat je weer komt kijken,

Ja, ik weet het....het is een tijdje geleden dat ik wat op ons blog gezet heb maar.....tussen de buien door heb ik niet stil gezeten hoor. Het haken heeft me nog in de ban en ik ben inmiddels al een project gestart voor (ik durf het bijna niet te zeggen...) december (netjes uitgedrukt). Het is nog ver dat weet ik maar het is net als met kaarten maken ....  als je niet op tijd begint heb je crea-stress!

Het weer is al met al wat wisselvallig geweest maar mijn tuin heeft zich toch wel 'goed' gehouden ondanks de heftige buien. Gelukkig schijnt in het weekend vaak de zon en is de temperatuur nog aangenaam, zeker vandaag. Ik heb vorige week een rondje door de tuin gemaakt en wat foto's van de nu bloeiende planten gemaakt en ik vind het leuk om er een paar te laten zien.






Als eenmaal de Anemonen gaan bloeien en ook de Rudbeckia in geel/bruin opkomt dan voel ik de overgang komen van zomer naar herfst, heerlijk vind ik dat. Ik zie ook dat Sedum langzaam in knop komt en als deze plant eenmaal bloeit dan is het herfst...... maar nu nog heel even niet hoor.....het is nu nog zomer en daar geniet ik volop van, hopelijk jullie ook.

Vorige week gingen mijn zus en ik op visite bij een vriendin van mij welke ik niet zo heel vaak zie maar altijd een goede band mee heb en ik kocht voor haar een zomers-roze-boeket. Ik vond eigenlijk dat ik daar een eigen 'schwung' aan moest geven en bedacht dat een gehaakt labeltje leuker is dan een gekocht exemplaar uit de winkel. Ik ging aan de slag met dit idee en er kwam dit uit....



Een paar gehaakte labels in diverse kleuren en stijlen. Op een paar regenachtige avonden was dit klusje zo gepiept! Tja, ik kon eigenlijk niet kiezen, een kleine granny, een mini pannenlapje, hartje enkel, hartje dubbel of toch de dubbele bloem. Het label met de dubbele roze bloem (foto is een beetje 'vaag' maar dat komt omdat ik deze 's avonds buiten heb gefotografeerd, met te weinig licht) heb ik aan de bos gehangen, de knoop erop vond ik erg leuk en wel toepasselijk. De ontvanger van het boeket roze bloemen kon het haakwerkje wel waarderen....gelukkig maar...

Ik wens je een mooie zonnige zondag en een fijne komende week toe,
groetjes,
Sylvia