Een dagje vrij.......

Hoi, leuk dat je weer even langskomt.

Vorige week liep ik al met het idee rond om deze week een dagje vrij voor mezelf te nemen. Dat is dus vandaag geworden. Bijna half Nederland is vrij en wel of niet op wintersportvakantie en ineens had ik zin om zelf ook even een vakantiedag op te nemen. Plannen had ik inmiddels al gemaakt maar o, o, wat vliegt zo'n dag voorbij zeg!

Ik was deze week al begonnen om eens wat kledingkasten uit en op te ruimen en vanmorgen heb ik dat nog even een half uurtje gedaan met als resultaat een vuilniszak vol met kleding welke ik (volgende week) naar een inzamelpunt breng.

Aangezien ik ook zin had in nieuwe plantjes voor het raam en zo ook de laatste winterprullaria voorlopig weer op te bergen maakte ik een plannetje om even naar Intratuin te gaan én mezelf te trakteren op koffie met wat lekkers....jipiee!
Ik had een klein handboekje met haakideetjes in mijn tas gedaan om onder de koffie even wat te doen te hebben (voor me uit staren leek me zo saai), dus bladerde ik even door het boekje om wat nieuwe haakplannetjes te maken (gelukkig heb ik al een heel lang lijstje hihi).

Zo gezegd zo gedaan.....en ik kan Intratuin niet verlaten met wat lekkere brokjes voor mijn hond Bonnie. Bij thuiskomst snuffelde ze enthousiast aan de tas al wetende dat er wat voor haar bij zou zitten hmmmmm.
Aangezien het nog droog was heb haar meteen maar even een uitlaatje gegeven, zo waren we nog droog heen en weer.

Hieronder nog even wat leuke foto's van deze dag.



Heerlijk zo'n enkele vakantiedag voor mezelf. Ik hoop dat je jezelf ook eens trakteert, ik zal het zeker nog eens doen.

Nu pak ik vanmiddag nog even een haakwerkje op want over twee weken is mijn vriendin jarig e ik wilde iets bijzonders maken.....wat het is??? Dat zie je vanzelf op dit blog verschijnen, dus graag tot een volgende keer,

Geniet nog van je dag,
groetjes,
Sylvia

Workshop Lotus Blossom

Hoi, hoi,.....fijn dat je komt kijken.

Na de laatste dagen met zonneschijn hebben we vandaag helaas een dag met regen. Dat is weer even wennen want het zonnetje gaf al wat lente-kriebels.
In huis had ik al wat voorjaarsbolletjes en bloemetjes staan.....


                                              Ziet er al zonnig uit zo!



Inmiddels hebben we al een gezellige workshopmiddag gehad bij Mirjam en zij had mooie voorjaarskaarten om te maken met de stempelset "Lotus Blossom". Met veel plezier laat ik jullie de kaarten zien!




Maar liefst vier mooie kaarten konden we op één middag maken dankzij de goede voorbereiding van Mirjam. Zoals altijd waren het weer prachtige creaties welke toch gemakkelijk te maken zijn, zelfs als je niet ervaren bent want......met de producten van Stampin'Up! kan het echt niet mislukken hoor!




De bloem wordt gemaakt door drie keer 'over elkaar heen' te stempelen met de drie verschillende stempels welke allemaal in de eerder genoemde stempelset zitten. Je kunt gebruik maken van één kleur inkt of twee kleuren (zie de geel/oranje Lotus)


Door deze drie lagen krijg je een mooi accent in schaduw, hierboven is dat goed te zien.

We waren weer helemaal enthousiast door al die mooie kaarten en na een gezellige middag gingen we voldaan naar huis. Mirjam, bedankt voor de fijne workshop!

Mocht je nou ook zo blij worden van deze kaarten en je wilt het ook eens proberen...dat kan hoor. Meld je aan voor een workshop bij Mirjam. Vanaf
4 deelnemers organiseert zij een 'Make and Take"met koffie en cake! Via haar site http://madebymirjam.blogspot.nl/  kun je een reactie achterlaten.

Een fijn weekend alvast en graag tot een volgende keer,
bloemige groetjes,
Sylvia


Een paar kaartjes.....

Welkom.....

Vandaag is het weer tijd voor een paar kaartjes welke ik gemaakt heb met mijn nieuwe pons en stempelset Beautiful Bunch van Stampin'Up!
Ik vond de combinatie bruin en geel zo mooi matchen dus hier zijn ze......




De achtergrond van de basiskaart heb ik met een mal geëmbost, dan krijg je een mooi effect. Een zijde strikje maakt het geheel af. De bloemen stempelen zo mooi, kan niet mislukken!



 



 
En hier nog even een paar kaartjes met één van mijn favoriete stempels van Stampin'Up! "Wetlands". Ik zeg wel één van mijn favoriete maar ....... ik ben inmiddels zo fan van al die mooie producten van Stampin'Up! dat inmiddels alle aangeschafte stempels wel favoriet zijn!! De kwaliteit van de stempels en alle materialen zijn echt zo super goed, het aanschaffen meer dan waard.
 
 
Inmiddels hebben we al weer een hele leuke kaarten-workshop-middag bij Mirjam achter de rug waarover ik je de volgende keer graag al het gemaakte wil laten zien. Mocht je inmiddels meer willen weten over Stampin'Up!, kijk dan eens op de site van Mirjam, http://madebymirjam.blogspot.nl/ . En wil je eens kennis maken met de producten, neem dan eens deel aan leuke workshop bij Mirjam, zij laat het je graag allemaal zien.
 
Nog een fijne zondag en een prettige week,
tot een volgend berichtje,
groetjes,
Sylvia