Pasen

Het is bijna Pasen...en bij Pasen hoort toch eigenlijk wel een eigen gemaakt kaartje zeker als dat je hobby is ..toch? Hieronder de Paaskaart van Mirjam (links) en Ank (rechts) welke ik heb ontvangen, ik heb ze leuk in een Paastafereeltje gezet.... de chocolade eitjes zullen wel snel op zijn....hmmmmm

Voor allemaal, fijne Paasdagen,
groetjes,
Mirjam en Sylvia

Workshop

Beste blogvolger,
Afgelopen maandagavond hebben we met ons drieën weer een gezellige hobbyavond mogen beleven. Mirjam had voor ons, naast de twee geweldige workshop kaarten, een tasje klaarstaan met een mooie Paaskaart én Paaschocolaatjes! We hebben twee prachtige kaarten gemaakt. Wil je ze bekijken.....klik dan bovenaan op het kopje Workshop.

Groetjes
Sylvia      


 

Even iets anders....

Even een andere (her)ondekte hobby op ons blog...
Vorig jaar heb ik een workshop Zpagetti gevolgd en aangezien we eerdaags de volgende workshop gaan doen hier nog even wat we toen gehaakt hebben:


Een leuke trendy poef! 

Vorige week de haakpen weer opgepakt en zie een leuk rond mandje voor wat Paaseitjes!
En ook een ideetje op Internet gevonden om allerlei potjes of vaasje 'om te haken', leuk toch!
Zodra de workshop geweest is laat ik je het resultaat weer zien, wat het is ...... een omgehaakte shopper.
 
Tot een volgend bezoekje,
groetjes,
Sylvia


Cake & ....

Hi bezoekers,
Hier weer eens een kaartje van Mirjam.
Wij bakken heel graag taarten en cupcakes en kon ik het niet laten om deze Magnolia stempel aan te schaffen. Is ze niet schattig??
Omdat de zon weer wat vaker komt en het al 2 dagen heerlijk weer is geweest kreeg ik helemaal zin om het papierblok van First Edition Springtime te gebruiken hierin zitten lekkere fris groen en gele kleurtjes papier echt helemaal voorjaar.
 
groetjes en leuk dat je ons blog bezoekt.