Hoera!

Hallo bezoeker van ons blog!
Vandaag nog een vrolijk kaartje om te plaatsen. Dit kaartje heb ik gemaakt met mijn nieuwe vlaggenstans en is volgens mij wel aardig gelukt. Ik heb de letters er los in gestempeld. Leuke swirl, mooie bloemetjes en een vlinderbedeltje maken de kaart weer helemaal af.

 
Misschien is het iemand opgevallen maar ik heb een kaart ingezonden aan het Don en Daisyteam en....deze is inmiddels geplaats op het Don en Daisy Blog! Neem eens een kijkje op hun blog daar staan zulke leuke kaarten en ideeën op.
Ik bedank hierbij het team van Don en Daisy dat zij mijn kaart geplaatst hebben, ik ben er best wel een beetje trots op!
http://donendaisy.blogspot.nl/2013/01/sylvia.html

lieve groetjes,
Sylvia

Taart & Kadootjes

Hallo bezoeker,
Hierbij een kaartje bedoelt voor een jarige... en laat ik deze kaart dus aan Mirjam gegeven hebben voor haar verjaardag. De kaart zegt het al... het is een dag van taart en kadootjes! De kleurtjes zijn in dezelfde tonen geel en geeft een mooi geheel, ik ben best wel een beetje trots dat de kaart zo mooi geworden is.

lieve groetjes,
Sylvia

GEFELICITEERD!!

Vandaag, 23 januari, is Mirjam jarig en speciaal voor haar zet ik een leuke Magnolia-verjaardagskaart op ons blog waarmee ik haar van harte wil feliciteren. Ik wens haar nog vele gelukkige jaren, een goede gezondheid en een fijne, gezellige dag toe.

Lieve groetjes,
Sylvia

Wedding Day

Hoi bezoekers,
Ik had weer een opdracht gekregen voor een trouwkaart. Is het geen snoezig stelletje ?
De stempel is van LOTV en ingekleurd met Copics. Achter de kaart een bubbeltjesenvelop met de tekst 'voor het Bruidspaar'

 De binnenkaart is voorzien van designpapier en in de hoeken een mooie stans van Joy geeft een sjieke uitstraling vinden jullie ook niet?
 
Bedankt voor jullie bezoek
groetjes Mirjam
 


Zomerse kaart!

Hallo allemaal, leuk dat je weer komt kijken.
Ik ben wel heel erg voorbarig om na de kerst meteen al een zomerse kaart te maken maar ja, het papier lag al langer klaar en de afbeeling is zo leuk om in te kleuren dus...ik kon het niet laten. Deze dames zijn dikke vriendinnen en beleven veel met elkaar, een gezellig dagje naar het strand hoort er ook bij, mensen kijken en veel roddelen natuurlijk onder het genot van een lekker fris (?) drankje.


Bedankt dat je weer even kwam kijken, tot de volgende kaart,
creatieve groetjes, Sylvia

Verjaardag

 
Deze kaart heb ik als opdracht gemaakt voor mijn buurvrouw. Binnenkort heeft zij een verjaardag en wilde een mooie kaart met bloemen.
Helaas kun je niet goed de kleur zien maar de strik en bloemen zijn toch echt lila.
Ik heb wat glitter over de bloemen heen gedaan en een leuke bedel aan de strik gemaakt.
De tekst is gemaakt op de printer :)
 
groetjes Mirjam


2013 !!

We zijn alweer een paar dagen in het nieuwe jaar en is het nog net niet te laat om
 iedereen een mooi, gezond en vooral een creatief 2013 toe te wensen.

Groetjes van Sylvia en Mirjam